Wonen onder de zon voor minder dan een ton in Castellon

Wonen onder de zon voor minder dan een ton op tv gezien? Het is echt mogelijk. Ook in de provincie Castellon in de Comunidad Valencia zijn woningen te koop voor minder dan een ton.

Maar is dat niet te mooi om waar te zijn dan?

Nee hoor, als je goed zoekt dan is er wel iets te vinden waar je een paradijs van kunt maken. Het is maar net wat je wilt en wat de eisen zijn.

Dorpswoning onder een ton

In verschillende dorpen staan mooie objecten voor onder een ton te koop. Hier moet je dan nog wel zelf iets aan doen. Maar als het af is dan kan je echt mooi wonen. Wonen in een dorp in Castellon kan echt gezellig zijn. Denk aan Alcala de Chivert, Alfondeguilla of Vilafames.

Of een dorp meer in het binnenland bij Borriol, Culla, Cabanes ofAdzaneta del Maestrat.

Het is rustig wonen, vaak zit je snel in de natuur. En sommige dorpen hebben voldoende faciliteiten zoals apotheek, supermarkt, huisarts, zwembad.

Appartement

Ben je op zoek naar een appartement in Castellon onder een ton. Dan ben je hier aan het goede adres. Want er zijn veel appartementen te koop onder een ton. Zowel in steden als in dorpen.

Kijk eens in Alcosebre, deze badplaats wordt steeds populairder en ligt om de hoek van Peniscola. Ook Moncofa is zeer geliefd. Nabij het vliegveld en de hoofdstad Castellon de la Plana.

Huis op campo

Ook een casa de campo is mogelijk. Op de campo is het rustig wonen in de natuur. Stukken grond zijn ook verkrijgbaar waar het mogelijk is om je eigen huis of tiny woning op te zetten. Ervaar het plattelands leven in het groen, ruimte om je heen en de rust.

Ook hier dien je zelf nog wel wat dingen aan te passen of misschien ook niet als je al snel tevreden bent.

In ons bestand is een off grid finca met veel olijfbomen te vinden op de campo. Hier wordt je op slag verliefd op.

Op welke woning sites kan ik een woning onder de ton vinden?

Er zijn diverse woningsites waar je je zoektocht kunt beginnen. Zo is het mogelijk om met of zonder makelaar te gaan zoeken. Zoek bijvoorbeeld op Idealista, Fotocasa en Milanuncios (Spaanse marktplaats). Of op de marketplace van Facebook.

Stel je zoektocht in op Provincia Castellon en het bedrag tot €100.000. Vervolgens de instelling Baratos (goedkoopste) om te starten met de goedkoopste woning of finca.

Hulp nodig ?

Hulp nodig voor aankoopbegeleiding voor je droomhuis in Castellon ? Ons werkgebied is 100 kilometer rondom Castellon de la Plana.

Wij worden vaak benaderd of we mensen kunnen bijstaan bij het zoeken van een woning en andere zaken die daarbij komen. Mocht je al weten wat je precies wil dan kunnen wij wellicht helpen.

golf-populair-castellon