Benlloc viert wijn oogstfeest met lokale wijnen van 1 tot 3 november

Zoals elk najaar bereiden de inwoners van Benlloc zich voor op de viering van het Oogstfeest. dit zal in een grote wijntent plaatsvinden. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan lokale wijn verwachten met IGP aanduiding. Ook zijn er diverse lokale gastronomische stands aanwezig.

Fraai evenement van 1 november tot 3 november

Het evenement begint op vrijdag 1 november om 20.00 uur met de officiële opening van de tent op het ritme van de gemeentelijke Band.

Een van de meest verwachte momenten is de traditionele “Punxá de la Bota” waar de lokale wijn rechtstreeks uit het vat geproefd kan worden.

De avond wordt geanimeerd door heerlijke muziek van ska, rock en reggae van de groep Fístula Vallkànika.

Programma Zaterdag 2 november

Op Zaterdag is het een dag vol activiteiten voor jong en oud. De kleintjes kunnen in de ochtend genieten van springkastelen en schmink. Ondertussen zal de muziekgroep Hit Parit populaire en traditionele nummers spelen.

In de middag kan het hele gezin zingen en dansen met de groep Ramonets. Daarna zal de dansgroep Rabalaire optreden

Deze dag wordt afgesloten met de rockband Vudú en een mobiele disco in het Benlloc Sports Center.

Programma Zondag 3 november

Zondag wordt de perfecte dag voor wijnproevers. Welke bestaat uit een populaire proeverij van nieuwe wijnen die zal plaatsvinden na de kindertheatervoorstelling “El Pirata Barba”.

Deze proeverij kost 10 euro en met drie verschillende wijnen, een herdenkingsglas en drie gourmetzakjes gevuld filodeeg.

Interesse?

Wil je hier ook bij aanwezig zijn dan kan je je inschrijven via Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de volgende Festa de la Verema.

Betaling dient vóór het evenement te worden gedaan in het stadhuis van Benlloc. Indien de betaling vooraf niet kan worden gedaan, heb je ook de mogelijkheid om tijdens de beurs, aan de kassa, op zondag 3 november, vóór 12.30 uur te betalen.

Benlloc nodigt jou uit om deel te nemen aan dit feest vol traditie, muziek, gastronomie en wijn.

Het Oogstfeest is een perfecte gelegenheid om in een feestelijke en familiale sfeer te genieten van de smaken en cultuur van de regio.

oogstfeest-benlloc-castellon
Oogstfeest Benlloc, Foto;5barricas.valenciaplaza.com/