Gastronomische beurs in Benicarló

Benicarló viert van 15 september tot 1 november de 15e editie van de conferenties ‘Polp a Caduf en Peix de Llotja’. Een gastronomische beurs waaraan maximaal 24 etablissementen uit de gemeente Castellón deelnemen om alle bezoekers hun beste producten te bieden. 

Tapas of een menu

Tegenwoordig is er een zeer gevarieerd aanbod. Bezoekers kunnen tapas proeven voor 6 euro. Een menu van 4 spiesjes voor 18 euro. En een degustatiemenu die varieert tussen 28 en 35 euro.

Gastronomische hoofdstad

Een culinair evenement dat van Benicarló een gastronomische hoofdstad maakt. Daarnaast heeft ze zich gevestigd als een van de belangrijkste in de provincie vanwege de kwaliteit van het product. Dat in staat is om in de mond het potentieel van de Middellandse Zee en meer specifiek de zeevruchten gastronomie van Benicarland te verdedigen.

Proef de octopus

Beroemd om zijn uitzonderlijke artisjok met een eigen oorsprongsbenaming, wil de octopus de afstand verkleinen en zichzelf positioneren als een van de sterproducten van het gebied. 

Uiteraard gekookt in ‘Caduf’, de bak waarin de octopus zijn toevlucht zoekt voordat hij wordt gevangen.

Kaartjes kunnen persoonlijk worden gekocht bij het toeristenbureau van Benicarló

Als je elk etablissement beter wilt leren kennen, raadpleeg dan de gids met alle informatie over elk restaurant.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten